Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Άρχισαν τα Όργανα


ΕΚΛΕΙΣΕ

Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ


Το Σάββατο 12 φεβ 2011 ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας του. Είναι η 1η  υπηρεσία του  τόπου μας που έκλεισε με σφραγίδα και υπογραφή. Τώρα ποια άλλη θα ακολουθήσει;

Η νέα δημοτική αρχή που βρίσκεται; είναι εδώ; υπάρχει;

Τα σχόλια δικά σας.

11 σχόλια:

  1. κ ακόμη δεν είδατε τίποτα!!!το παρανέστι φτάνει στο τέλος του..πράγματι ο κ. καγιάογλου είπε οτι θα κάνει αγνώριστο το παρανέστι κ απ'ότι βλέπουμε καλά ξεκίνησε!!σε λίγο καιρό δε θα χει μείνει καμία υπηρεσία ανοιχτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αντιπολίτευση τι κάνει; που είναι; είναι δυνατόν να γίνονται αυτά και να μην ακούγεται κάτι από τη μεριά της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να πρωτοπρολάβει η αντιπολίτευση?όλα αυτά έχουν ειπωθεί απ'την αρχή..το παρανέστι όπως έστρωσε να κοιμηθεί!περιμένετε κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως ήρθε πάλι η ώρα να σώσει για άλλη μια φορά την κατάσταση η κ.Σωτηριάδου και ας είναι αντιπολίτευση?
    *Αντιπολίτευση μόνο στα χαρτιά του πρωτοδικείου στις καρδιές όλων των παρανεστιωτών είναι πάντα ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με το που έφυγε η κ.Σωτηριάδου άρχισε το πάρτι!το επίπεδο των κυβερνώντων είναι μόνο για τα πανηγύρια!!ρε Παρανεστιώτες πώς καταφέρατε να βγάλετε τέτοιους άσχετους στην εξουσία?όλη η Ελλάδα γελάει με τα χάλια σας ρε!!!ξυπνήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο μυαλό της μπορεί να είναι δήμαρχος...
    έλεος δηλαδή.πότε θα καταλάβει ότι έχασε τις εκλογές??? ο κόσμος μόλις ψήφισε και την έστειλε στην αντιπολίτευση!!! γι αυτό φίλε μου καλύτερα χαλάρωσε.. και αν τα βάζεις με το λαό κάνεις λάθος. δεν μπορεί η πλειοψηφία να είναι χαζή!!! κάτι ήξερε και την έστειλε στην αντιπολίτευση!!!
    καλά θα κάνει να συμβιβαστεί με τον καινούργιο της ρόλο αν θέλει να έχει συνέχεια... με τις φωνές και τις ακρότητες ποτέ δεν κέρδισε κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φίλε μου, αν χτυπάς τους πολίτες εκεί που πονάνε, δωροδοκώντας τους, λογικό είναι να κάνουν ότι τους πεις...δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα κ το ξέρεις...σύντομα θα αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη άποψη και με τις ικανότητες της τωρινής αρχής και ειλικρινά εύχομαι να γίνει ουσιαστικό έργο για το καλό του τόπου μας.αλλά να μην νομίζεις κιόλας ότι κέρδισαν τις εκλογές με την αξία τους!!!
    *με τις φωνές και τις ακρότητες ποτέ δεν κέρδισε κανείς...με τα ρουσφέτια όμως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό θα είναι όποιος blogger αφήνει κάποιο σχόλιο να βάζει και κάποιο ψευδώνυμο ώστε αν κάποιος θέλει να του απαντήσει να ξέρει για πού απευθύνεται.
    Να απαντήσω λοιπόν στον φίλο (26 Φεβρουαρίου 2011 10:43 π.μ.) και να του πω ότι:
    Πρωτ ΄από όλα είμαι πολύ χαλαρός………
    2ον Εγώ αναφέρθηκα στα αισθήματα των παρανεστιωτών και όχι της Δημάρχου (επίτρεψέ μου τουλάχιστον εμένα να την προσφωνώ ακόμα έτσι) και τουλάχιστον στους ψηφίσαντες στο Παρανέστι απ΄όσο γνωρίζω και θα όφειλες και εσύ να το ξέρεις την πλειοψηφία την έχει η κ. Σωτηριάδου (αλλά εν πάση περιπτώσει το προσπερνάω λόγω Καλλικράτη).
    3ον Εσύ φίλε μου που το είδες γραμμένο για να το διαβάσω και εγώ ότι η πλειοψηφία κάνει πάντα το σωστό και δεν παρασύρεται από πολιτικάντηδες λαϊκιστές?
    Βλέπε τι κυβερνήσεις έστελνε στην εξουσία η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και μετά από διακυβέρνηση 30 και πλέον ετών να πως μας κατάντησαν…..ζητιάνους και υποταγμένους……..και νέους ανθρώπους να ψάχνουν το μέλλον τους σαν μετανάστες.
    Επομένως μην πέφτεις στην παγίδα ότι πλειοψηφία έχει ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.
    4ον Όσο για το τελευταίο που αναφέρθηκες σε φωνές και ακρότητες………εγώ απλά θα σε παραπέμψω στο video του Δημοτικού Συμβουλίου 28-1-2011 να δεις ποιός είναι αυτός που λέει την φράση ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ και σε ποιόν την απευθύνει.
    Και για να σε βοηθήσω την λέει ο νυν δήμαρχος στην πρώην ΔΗΜΑΡΧΟ όταν του ασκούσε αντιπολίτευση.
    Και τώρα σε αυτό το σημείο επίτρεψέ μου εμένα να σου πω τώρα να είσαι εσύ πιο χαλαρός και πιο αντικειμενικός για να μπορείς να διακρίνεις πιο είναι το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο δήμος έχει δήμαρχο και δημοτική αρχή!!! τώρα εάν σαν φερέφωνο θέλεις, ακόμη δεν ξεκίνησε η θετεία της νέας αρχής, να καταστροφολογείς είναι δικό σου θέμα. και αν μιλάς για ρουσφέτια μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα...
    και κάτι ακόμη.
    δεν ξέρω αν είσαι από το παρανέστι αλλά μιλώντας έτσι καταλαβαίνω πως είσαι από αλλού.
    η Αλίκη ήταν δήμαρχος 8 χρόνια και άλλα 8 πιο πριν ο γιατρός που την έφερε.Σύνολο 16 χρόνια απραξίας και ερημοποίησης του τόπου αυτού.
    Πως λοιπόν τολμάς και μιλάς για ανευθυνότητα της νέας αρχής?? και θα δεις στη συνέχεια τι λεφτά θα αρχίσουν να έρχονται στο δήμο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ηταν δρομολογημένο από το 2010 το κλείσιμο το σιδηροδρομικού σταθμού παρανεστίου αλλά η κ. Σωτηριαδου ούτε μια αναφορά είχε κάνει. ΤΥΧΑΊΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στον προηγουμενο "φιλο" που λεει οτι ηταν δρομολογημένο από το 2010 το κλείσιμο του σιδηροδρομικού σταθμού αλλά η κ. Σωτηριαδου ούτε μια αναφορά είχε κάνει, θελω να πω οτι εχει δικιο και λεει τετοια παραμυθια, αλλωστε η "μελισσα" μας εχει δειξει οτι με τετοια παραμυθια μπορει να κερδισει και εκλογες. οποτε αφου πιανει το κολπο μπορειτε να συνεχισετε.
    Μπορεις επισης να πεις για το κεντρο νεοσυλεκτων για το οποιο η κ.Σωτηριαδου δεν ετρεξε καθολου και θα χαρει πολυ αν κλεισει, μπορεις επισης να πεις για την πυροσβεστικη καθως η κ.Σωτηριαδου δεν αγαπαει καθολου τα δαση και θα ηθελε να τα δει να καιγονται και πολλα αλλα τετοια.
    μονο που πρεπει να καταλαβεις οτι η αντιπολυτευση πρεπει να γινει προς αλλα προσωπα και οχι προς την κ.Σωτηριαδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή