Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ένοχος για Συκοφαντική Δυσφήμιση ο Δήμαρχος Παρανεστίου Νίκος Καγιάογλου

Διαβάστε το σχετικό άρθρο από τοπική εφημερίδα της Δράμας.

"Ένοχο για συκοφαντική δυσφήμηση έκρινε τον Δήμαρχο Παρανεστίου Νίκο Καγιάογλου το τριμελές πλημμελειοδικείο Δράμας μετά από σχετική μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του, η κα Μαρία Κάργα και ο κ. Ζαχαρίας Κάργας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Καγιάογλου κατηγορούνταν για δύο πράξεις του.
Η μία αφορούσε τον ισχυρισμό του ότι το έργο ύδρευσης στη θέση Βάγια Πλατανόβρυσης του πρώην Δήμου Νικηφόρου, δόθηκε υπό μορφή χαριστικής ενέργειας από τον κύριο Ζαχαρία Κάργα στη νύφη του Μαρία Κάργα.
Η δεύτερη κατηγορία αφορούσε τον ισχυρισμό του ότι το δασαρχείο Δράμας επέβαλε στην κυρία Κάργα πρόστιμο 8.000 ευρώ για περιβαλλοντικές παρεμβάσεις που δεν έπρεπε να κάνει στην συγκεκριμένη περιοχή.
Το δικαστήριο έκρινε τον κ. Καγιάογλου αθώο στην δεύτερη κατηγορία, γιατί θεωρήθηκε ότι σαν μη ειδικός δεν εξέλαβε σωστά τα αναγραφόμενα στο σχετικό έγγραφο αλλά ένοχο στην πρώτη περίπτωση.
Του επέβαλε δε ποινή 18 μηνών φυλάκισης με αναστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ασκήθηκε έφεση από την πλευρά του κ. Καγιάογλου."

Τα σχόλια δικά σας.........

8 σχόλια:

  1. χωστο μεσα το λαμογιο να γλιτωσει ο δημος παρανεστιου * αυτον τον αρεσουν τα ριγε και σιγουρα εκει θα βρευει στα γεραματα του(

    ερωτηση ποσο μυαλο μπορει να εχετε οι δημοτες
    παρανεστιου για να βγαλετε τον Ταλιπαν
    Δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα μπω στη διαδικασια να σχολιασω ουτε τον (κυριο)Καγιαογλου ουτε και το συναφι τους....Οσοι κατοικοι του παρανεστιου καναν το λαθος και ψηφισαν ολα αυτα τα λαμογια..περαστικα τουσ!!! Βλεπω το χωριο μου να ερημωνει και να πεθαινει σιγα σιγα.. και ο κυριος δημαρχος ασχολειται με κατινιεσ...ΟΡΙΣΤΕ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ..ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ....ΝΑ ΤΑ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΟΠΩς ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!ΦΙΛΤΑΤΕ...ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΙΛΑΣ??ΤΑ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι τον ψηφισαν καλα να παθουν!!!!!!!!!!!!! Οι υπολοιποι τι φταινε και θα τον υποστουν 3 χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι που τον ψηφισαν καλα να παθουν!!!!!!!!! Οι υπολοιποι τι φταινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pisteuw oti o nikos kagioglou einai o katalliloteros dimarxos gia ti dimo paranestiou.mporei na min ton psifisa alla as to paradextoume oti mono autos mporei na dwsei orama sauton to dimo.oi alloi oti eixan na deixoun to edeixan....ligoi itan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!!! ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΑΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ- ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΚΛΕΙΣΙΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ...? ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩς ΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΠΙΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ... ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ.... ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ? ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ...Ο ΚΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ.... ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΣΟ ΕΧΩ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ!!! ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..... ΤΑ Μ.Μ.Ε, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ..ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ... Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ...ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟ.... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ..ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.... ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ.... ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ-Η ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ..ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ? Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ..ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή